Door veel denken of invloeden van buitenaf kan het zijn dat uw hoofd zo hard gaat dan uw lichaam het niet meer bij kan benen, dat je weinig contact hebt met je lichaam. Dan kan een intuïtieve, helende massage je weer in balans brengen. Uw eigen energie gaat werken om vastgezette patronen en blokkades in beweging te brengen. Een intuïtieve massage nodigt uit tot aangenaam aanwezig zijn in uw lichaam door de rust en aandacht die u ontvangt tijdens de behandeling.

De massage werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, organen, huid enz.) en op de lichaamsenergie (aura’s, chakra’s en energiebanen). Een intuïtieve massage kan bijvoorbeeld voor aanstaande moeders ondersteunend en helend zijn. Tijdens een zwangerschap en nog vele maanden daarna maken vrouwen immers een intens veranderingsproces door. Lichamelijk en emotioneel. Dit geldt ook voor vrouwen in de overgang.

Kort gezegd is iedereen van harte welkom voor een intuïtieve massage . Ook wanneer u gewoon lekker gemasseerd wilt worden. U kunt kiezen voor een behandeling van één of anderhalf uur.